Teaterskolan ordnar läger för barn i åldern 7 - 12 år tre gånger per år: på höstlovet, sportlovet och sommarlovet.

De här lägren är öppna också för barn som inte är teaterskolans elever och är ett ypperligt tillfälle att bekanta sig med Teaterskolans verksamhet och hur det känns att studera hos oss. Samtidigt får eleverna också träffa nya ansikten, både från olika grupper inom teaterskolan samt nya teaterintresserade barn.

Höstlovslägret och Sportlovslägret tillhör temastudierna och teaterskolans elever får följaktligen temastudietimmarna till godo i sina studier. De här två lägren ingår därför i terminsavgiften för teaterskolans elever. Barn som inte studerar i Teaterskolan betalar deltagaravgift för lägren.

Lägren har oftast specifika teman som vi arbetar med. Det kan röra sig om olika arbetssätt inom drama och teater, till exempel processdrama, fysisk teater, clown och rolltagande eller mera övergripande teman så som sagor, äventyr, element, platser och så vidare.
Ofta leds undervisningen på lägren också av flera gästlärare som möjliggör konstöverskridande upplevelser i till exempel musik och röstanvändning, ordkonst, dans och akrobatik. Dessutom siktar vi på att inkludera pyssel i programmet. Alla läger inkluderar mellanmål och lunch. 

DOTs höstlovsläger 2021: En resa genom tiderna

Med hjälp av drama och olika teaterlekar kan vi förflytta oss i tid och rum. Tillsammans med en trygg grupp skapar vi världar med vår fantasi och lär oss mer om människor i olika tider.

För Teaterskolans elever och barn i åldern 7-12 år
Tidpunkt: 21-22.10 kl.9-15 
Plats: Hos DOT på Busholmen (Medelhavsgatan 14)
Pris: Lägret är gratis för Teaterskolans elever, priset är 100€ för övriga (inkl.lunch och mellanmål båda dagarna).

Teaterskolans elever har förtur till lägret och kommer att få en länk med mail som skickas ut vecka 37. 

1.10.2021 öppnar vi upp anmälningen också för andra barn.

Begränsat antal platser. Platserna fylls i anmälningsordning.